Explozie la o casă din Negrești. Femeie în stare gravă, scoasă de sub dărâmături (Galerie foto)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

O femeie de 63 de ani din Negrești-Oaș a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului în urma unei explozii la o casă din oraș. În urma deflagrației, victima a rămas prinsă sub dărâmături, fiind necesară intervenția echipajelor de pompieri pentru a o elibera. Tragedia a avut loc azi, 26 mai. Potrivit pompierilor, cel mai probabil explozia s-a produs în urma scăpărilor de gaz de la o butelie. Explozia a fost atât de puternică încât a făcut țăndări și geamurile caselor învecinate.

La fața locului s-a deplasat și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

„La locul solicitării prinsă sub dărâmături era o femeie la care echipele medicale nu aveau acces. Echipajele de pompieri au eliberat victima în condiții de siguranță și au predat-o echipelor medicale care au acordat primele îngrijiri: imobilizare, administrare de oxigen, protecție termică, acces intravenos după care au transportat-o la camera de gardă a Spitalului Orășenesc din Negrești”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Gabriela Notariuș.

Potrivit medicilor, pacienta prezintă arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală. Din cauza rănilor suferite, medicii au decis transportarea victimei la Spitalul de Arși din București.

Sursa foto: Remus Țiplea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.