Crimă: Un bărbat și-a ucis cu sânge rece părinții. Mama a fost găsită răstignită

crima

crma2

Doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 71, respectiv 65 de ani din Giungi au fost uciși chiar de către mâna celui căruia i-au dat viață, Marcel Nagy. Crima ruptă parcă din filmele de groază a avut loc azi (24 mai) dimineață. Ucigaşul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni, 25 mai, acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

După ce și-a dus la capăt odioasa crimă, Marcel Nagy în vârstă de 36 de ani s-a dus în zori de zi, plin de sânge și cu un cuțit în mână și a bătut la ușa preotului ortodox din sat căruia i-a spus că și-a ucis părinții.

Îngrozit, preotul a luat cu el un vecin cu care s-a dus la casa bărbatului. Acolo însă i-a primit o scenă de groază. Femeia era întinsă pe o scândură, pe prispă, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu brațele întinse lateral, ca și cum ar fi fost răstignită pe o cruce. Femeia a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în cap, iar cadavrul a fost acoperit cu haine și frunze. Tatăl lui Marcel Nagy a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în piept și cealalată în abdomen. Bătrânul era paralizat și suferea de mai multe boli.

Preotul a sunat la „112” iar criminalul a fost reținut, nu înainte însă de a-i amenința pe polițiști.

Scandalurile erau tot mai dese în familia Nagy, dar numai atunci când fiul acestora, criminalul, se îmbăta. Oamenii spun că Marcel Nagy își teroriza pur și simplu părinții însă mama acestuia refuza de fiecare dată să depună plângere la Poliție.

Se pare că problemele lui Marcel Nagy au început în 2011 când a divorțat de soție. În urma divorțului, fiica acestuia a ajuns la mamă.

Criminalul a fost urcat într-o ambulanță SMURD și dus la spital, iar apoi în Arestul Poliției. Azi, ucigașul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, ucigașul a fost sub influența băuturilor alcoolice.