Sătmăreanca Alice Ardelean, dublu medaliată la un turneu din Germania

Alice Ardelean

Alice

Sătmăreanca Alice Ardelean s-a impus azi, 23 mai, în cadrul „Naga Germany Grappling Championship” 2015, competiție organizată în orașul Dortmund (Germania). În urma turneului, Alice și-a adjudecat o medalie de aur și una de argint, ceea ce demonstrează încă o dată (dacă mai era nevoie) valoarea sa de luptătoare.

„Am avut două meciuri și am luat o medalie de argint și una de aur. A fost prima mea competiție de acest gen. Am reprezentat Clubul „Arena Aschaffenburg” din Germania”, a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

Vă reamintim că sătmăreanca noastră participă la un stagiu de antrenamente în Germania, după ce a fost remarcată de un sponsor neamț, Harry Jimboworkers.

Alice a fost remarcată de sponsorul din Germania după ce a luptat în cadrul galei MMA Romanian Extreme Fighting de la Craiova, în data de 16 martie 2015.

„Pentru început urmează să stau două-trei luni de acomodare iar pe urmă voi pleca în Thailanda la Tiger muay thai gym pentru aproximativ trei luni”, ne-a declarat la începutul acestei luni (mai), Alice Ardelean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.