Domide și Nistor, liderii în prima zi a Trofeului „Paul Badea”

raliu1

raliu2

raliu3

raliu4

raliu5

raliu6

Campionatul Național de „Rally Raid” sezonul 2015 a debutat vineri, 22 mai, la Satu Mare. Prima etapă, „Trofeul Paul Badea” ce se desfășoară în perioada 22-24 mai, a reunit la start participanți din țară dar și din străinătate.

La categoria auto liderii primei zile sunt sătmărenii Ovidiu Domide și Daniel Nistor care concurează cu un Nissan Patrol.

După startul oficial a avut loc prologul pentru stabilirea ordinii de start, iar echipajul format din Ovidiu Domide și Daniel Nistor au scos cel mai bun timp și au plecat primii pe proba specială CBA (25,5 km). La finalul zilei de vineri, sătmărenii s-au poziționat pe primul loc în clasamentul general.

Deliciul publicului a fost antrenamentul de la clasa moto&ATV și Rally Taxi, unde curioșii au putut să experimenteze rolul de copilot alături de piloții din competiție.

Trofeul „Paul Badea” continuă și azi, 23 mai, când participanții vor parcurge o distanță totală de 268,96 km în zona Codrului, pe traseul Homorodul de Sus – Chilia – Homorodul de Jos – Sâi – Poiana Codrului.

La ora 14.26 se va da startul PS4 pe traseul creionat între Homorodul de Sus – Homorodul de Mijloc – Viile Satu Mare – Medișa și Solduba.

Etapa de la Satu Mare găzduiește pe parcursul celor trei zile, și o expoziție auto unde pot fi admirate modele ale brandurilor Mercedes, Skoda, Dacia, Renault, Nissan și Toyota.

Campionatul Național de „Rally Raid” este organizat de A-CAR România sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv cu sprijinul Primăriei Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.