Femeie din Turulung, bătută cu sălbăticie de către un tânăr

femeie batuta

O femeie de 56 de ani din Turulung a ajuns marți (19 mai) seara la spital după ce a fost bătută cu sălbăticie, cu pumnii și cu picioarele, de către un tânăr de 17 ani, vecin cu aceasta. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) și de la Poliție.

Un incident destul de grav a avut loc marți seara în Turulung. Un tânăr s-a intrat în casa unei localnice de 56 de ani, a tăbărât peste femeie voind să o dezbrace. Pentru că victima s-a apărat, tânărul a bătut-o cu sălbăticie.

„Femeia a afirmat, că în casă a intrat peste ea un tânăr care s-a năpustit asupra ei, a tras-o de haine cu intenția de a o dezbrăca și pentru că femeia s-a apărat, a fost bătută cu pumnii, trasă de păr, lovită și călcată cu piciorul. A fost găsită foarte agitată, cu valori tensionale ușor crescute, cu contuzie la nivelul feței și regiunii inghinale stângi”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Satu Mare, dr. Gabriela Notariuș.

Victima a fost transportată la Urgențe pentru investigații, însă nu a fost necesară rămânerea acesteia sub supraveghere medicală.

Oamenii legii spun că tânărul de 17 ani, pe lângă faptul că a bătut-o pe femeie a furat dintr-un sertar și suma de 50 de lei, iar în momentul în care proprietara i-a cerut să iasă din casă, acesta a început să o lovească la nivelul corpului, apoi a părăsit imobilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.