Modificări la LOTERIA BONURILOR FISCALE: Se vor acorda maxim 100 de premii

User comments
User comments

Deputații din Comisia de Buget-Finanţe au decis azi, 19 mai, modificarea Ordonanţei 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale. Aleșii au stabilit că la extragerea Loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de maxim 100 de premii.

Propunerea de modificare a ordonanței a fost făcută de către ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, acesta motivându-și decizia prin faptul că astfel, câștigurile vor fi mai consistente.

Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător îi va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrere.
O listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanţei Publice şi pe cel al ANAF.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va face extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

Pentru prima loterie a bonurilor fiscale, au fost depuse până în prezent peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor. Astfel, valoarea premiului pentru fiecare bon câştigător se ridică, la acest moment, la 66 de lei.
Următoarea extragere este programată pentru luna iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.