Cel mai mare centru de colectare a deșeurilor electrice se deschide la Satu Mare

Municipiul Satu Mare se alătură Reţelei Naţionale de Colectare, proiect al Asociaţiei „RoRec” în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului, reședință de județ.

cargo

Centrul de colectare ce va fi inaugurat vineri, 22 mai, va fi un centru regional, cea mai mare locație din Rețeaua Națională de Colectare. Acesta este situat în Satu Mare, pe strada Depozitelor nr. 23 şi va reprezenta o nouă opțiune permanentă pentru sătmărenii care vor să renunțe la deșeurile electrice în mod corect, respectând comunitatea din care fac parte, legislația și mediul înconjurător.

Cetăţenii vor avea prilejul să sărbătorească lansarea acestui nou serviciu în seara zilei de 22 mai, începând cu ora 19.30, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare, când va avea loc concertul Recycling Rocks alături de Domino și Cargo.

„Parteneriatul dintre Primăria și Consiliul Local al municipiului Satu Mare și Asociația „RoRec” s-a dezvoltat pe fondul unei dorințe comune a municipalității şi a asociației de a crea o infrastructură coerentă de colectare a deşeurilor electrice. Lansarea Centrului de Colectare din Satu Mare este o încununare a acestui parteneriat de succes. Prin acest centru, cel mai mare din Rețeaua Națională de Colectare, punem la dispoziția cetățenilor, instituţiilor şi societăţilor comerciale din Satu Mare un serviciu permanent de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Invit pe această cale pe toţi locuitorii municipiului nostru, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, să facă un bine mediului înconjurător şi comunităţii din care facem parte, și să respecte totodată legislația, prin colectarea selectivă a deşeurilor electrice şi electronice” a declarat Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.