Furt de tot râsul: A adormit la volanul mașinii furate și a fost prins de polițiști

furt

A ieșit la „plimbare” cu o mașină furată, însă după câțiva kilometri de șofat l-a apucat somnul, a oprit motorul și a adormit la volan. Hoțul a fost trezit de către polițiști. După ce s-a dezmeticit, oamenii legii l-au luat la întrebări despre cele întâmplate.

Asta este pe scurt povestea unui tânăr de 21 de ani din Baia Mare care în noaptea de sâmbătă, 16, spre duminică 17 mai, a furat o mașină din Seini, a urcat la volan și a pornit spre Satu Mare. Când a ajuns în apropierea localității Apa, tânărul a oprit motorul și a adormit la volan. Polițiștii au fost anunțați cu privire la furt chiar de către proprietarul mașinii.

La scurt timp, mașina a fost găsită pe marginea DN 1C, în apropierea localității Apa, iar la volanul acesteia dormea un tânăr de 21 de ani din Baia Mare.

Tânărul băimărean le-a povestit polițiștilor că a observat că mașina era deschisă iar cheile se aflau în cotieră și s-a urcat la volanul autoturismului, pe care a condus-o spre Satu Mare. Cand a ajuns în apropiere de Apa a oprit mașina și a adormit la volan.

Din ancheta efectuată de polițiști reiese că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Băimăreanul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.