Olimpia Satu Mare-CS Metalul Reșița 1-1

olimpia1

olimpia2

olimpia4

olimpia5

olimpia6

Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate, 1-1, meciul jucat azi, 16 mai, pe teren propriu, în compania CS Metalul Reșița. Partida a contat pentru etapa a VII-a din cadrul play-off-ului Ligii a II-a, Seria a II-a la fotbal.

Scorul a fost deschis în minutul 3 al partidei de către Anițoiu, care a șutat pe jos de la 20 de metri, în diagonală la colțul lung. Astfel, CS Metalul Reșița a ajuns în avantaj încă de la începutul meciului.

După fault-ul comis în minutul 27 de Robert Cristian asupra lui Mărkuș, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, însă penalty-ul executat de Sălăgeanu pe mijlocul porții a fost respins de către Ciucă.

Golul egalizator a venit în minutul 83 când Sălăgeanu a executat un corner, iar Onicaș a trimis balonul în poarta apărată de Ciucă. În minutul 92, Villand a ratat victoria pentru Olimpia, şutând din colţul dreapta al careului de şase metri pe lângă bara din diagonală. Partida s-a terminat cu scorul de 1-1.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Şuta – D. Muntean, Fl. Mureşan, Onicaş, Iuhas (cpt.) – R. Rus, Villand, Selagea, Sălăgeanu – Mărkuş și Faur. Rezerve: Anca-Trip – Cădar, D. Lukacs, Donca, P. Cristian, Gulya și Ciul. Antrenor: Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.