Kereskenyi, supărat pe autopsierul Spitalului Vechi

Kereskenyi Gabor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 15 mai, deputatul UDMR de Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a vorbit despre concurența neloială făcută de către două firme de servicii funerare în detrimentul celorlalte, dintre care una este administrată, potrivit parlamentarului, chiar de autopsierul Spitalului Vechi din Satu Mare. „Este o mafie a celor două firme de servicii funerare”, spune Kereskenyi.

„În municipiul Satu Mare sunt șase sau șapte firme de servicii funerare dintre care două realizează o concurență neloială în detrimentul celorlalte. Una dintre cele două firme este patronată de autopsierul Spitalului Vechi care racolează pacienți din interiorul spitalului. Împarte cărți de vizită, ceea ce nu este corect. Cealaltă firmă își are sediul chiar în incinta spitalului. Și asta în condițiile în care legea spune că este interzisă prestarea serviciilor funerare și chiar publicitatea deacest fel în incinta instituțiilor de sănătate”, a declarat Kereskenyi.

Parlamentarul sătmărean spune că s-a depus în acest sens și o sesizare la Prefectură, formalată de cele patru, cinci firme, însă până în prezent nu s-a primit niciun răspuns.

„Consider că este un lucru foarte grav. Este o adevărată mafie a celor două firme de servicii funerare”, mai spune Kereskenyi.

2 Comentarii la "Kereskenyi, supărat pe autopsierul Spitalului Vechi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.