„Chuck Norris de Carei” a bătut doi polițiști și un jandarm

politisti

Un bărbat de 60 de ani din Carei este cercetat de către oamenii legii după ce a agresat mai mulți trecători pe stradă, dar și doi polițiști, respectiv un jandarm.

Joi, 14 mai, patrula de siguranţă publică a fost sesizată despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din Carei, un bărbat agresează trecătorii. Sosiți la fața locului, polițistul și jandarmul au constatat faptul că Petru S., de 60 ani, din Carei, a lovit un bărbat.

Polițiștii au intervenit pentru a-l liniști pe agresor, iar în acel moment, fără motiv şi fără vreun avertisment, le-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul atât polițistului cât și jandarmului.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Poliţiei din Carei unde, în curtea unității, a lovit cu piciorului un alt poliţist.

Pentru că prezenta o stare de agitaţie accentuată bărbatul a fost internat într-o unitate sanitară în vederea efectuării de investigații medicale. Cercetările în cauză continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Totodată, bărbatul este cercetat și pentru alte două fapte similare comise în ultimele 10 zile.

Astfel, în data de 5 mai bărbatul în cauză i-a amenințat pe polițiștii deplasați la un eveniment sesizat pe strada Iuliu Maniu, iar la data de 13 mai, l-a amenințat pe un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier Carei, aflat în timpul liber, nemulțumit fiind de măsurile de sancționare luate de acesta împotriva sa, la data de 5 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.