Noutăți la a X-a ediție a competiției cicliste „Tour de Tur”

tur

Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) Satu Mare va organiza sâmbătă, 23 mai, cea de-a X-a ediție a competiției cicliste „Tour de Tur”. Partenerii în organizarea concursului sunt Asociația Sportivă „ProRacers” și Asociația „Multisalva”.

Sseniorii și veteranii vor avea de pedalat 52 de km, iar femeile și bărbații juniori 38 de km. Traseele pot fi vizualizate și descărcate de pe pagina web a competiției: www.tourdetur.ro.

Pre-înscrierea la concurs se încheie în data de 21 mai ora 11.00. După această dată concurenții se mai pot înscrie la fața locului, adică la Mujdeni, în ziua concursului între orele 08.00 și 09.30.

„Cu ocazia ediției jubiliare a competiție dorim să oferim câteva noutăți concurenților și vizitatorilor. Modificările în competiția nu schimbă imaginea obișnuită a evenimentului, dar va aduce mai mult profesionalism și mai multă culoare” a declarat Tamas Sike, organizatorul principal al „Tour de Tur”.

O noutate tehnică importantă de menționat este faptul că cronometrarea concursului se va realiza cu un sistem cu chip-uri. Astfel, timpurile de parcurgere a traseului vor fi aflate cu mult mai mare precizie.

O noutate în programul evenimentului este un nou tip de concurs: „TdT Lake Race”, care va fi o competiție de tip circuit în jurul lacului de la Mujdeni, destinat unor echipe de patru persoane. Regulamentul concursului și informații legate de înscriere pot fi găsite tot pe pagina web www.tourdetur.ro. O altă curiozitate este concursul de fotografii „Face of TdT”. Acesta constă în competiția unor autoportrete (selfie) realizate de concurenți în timpul concursului, câștigând acelea care adună mai multe like-uri. Regulile și premiile vor fi comunicate la fața locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.