Prefectul Eugeniu Avram, la 3 ani de mandat

prefectura1

prefectura2

prefectura3

prefectura4

prefectura5

prefectura6

prefectura7

Prefectul Eugeniu Avram și-a prezentat azi, 13 mai, bilanțul de activitate în cei trei ani de mandat ca repreprezentant al Guvernului în județul Satu Mare. La întâlnirea cu presa au participat și mai mulți colegi ai prefectului, care i-au pregătit o serie de surprize.

Potrivit materialului prezentat, în cei trei ani de mandat au fost verificate 64.921 acte administrative din care 55.950 dispoziţii ale primarilor şi 8.971 hotărâri ale consiliilor locale şi ale Consiliului Judeţean Satu Mare. Totodată, s-a reușit finalizarea activităţii de inventariere a terenurilor, județul Satu Mare ocupând primul loc pe țară în acest domeniu.

Prefectul Eugeniu Avram a participat la un număr de 132 de sesiuni de audiențe precum și la peste 30 de audiențe în teritoriu.

La finalul prezentării bilanțului, Eugeniu Avram a avut parte de o serie de surprize, pregătite de către colegii acestuia. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a primit o diplomă de excelență și un cadou constând într-un pix gravat cu numele prefectului.

De asemenea, prefectul a primit și un tort din partea colegilor, decorat cu sigla Guvernului României. Acesta a fost felicitat și de către conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.