Bărbat găsit mort lângă Fabrica „Textila” din Satu Mare

groapa1

groapa2

groapa3

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare a fost solicitat azi (13 mai) dimineață, în jurul orei 04.29, la cazul unui bărbat căzut într-o groapă sub Podul Decebal, lângă Fabrica „Textila”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJA Satu Mare, dr. Gabriela Notariuș, bărbatul în vârstă de aproximativ 48 de ani a fost găsit căzut cu fața în jos lângă o groapă sub Podul Decebal. „Echipajul medical a constatat că acesta prezintă semne de moarte biologică astfel încât a declarat decesul bărbatului. Victima nu prezenta urmele unor traumatisme corporale, deci nu a fost bătut. Avea doar sânge la nas, probabil s-a lovit în urma căzăturii. Bicicleta era în groapă, iar el cum ar veni, pe marginea gropii cu fața în jos”, spune Notariuș.

Polițiștii spun că cel mai probabil, bărbatul a circulat pe timp de noapte cu bicicleta neechipată pe digul Someșului, iar la coborârea de pe dig a căzut în groapa semnalizată corespunzător. „În cauză nu sunt suspiciuni de omor, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, spune purtătoarea de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean, în vederea efectuării necropsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.