Actorul Teatrului de Nord, Cristian Iorga, protagonistul spotului oficial TIFF 2015

Cristian Iorga

Campania de imagine de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania – TIFF 2015, eveniment ce se va desfășura în perioada 29 mai-7 iunie, este semnată de către artiștii româno-britanici Anton Groves și Damian Groves. Ei au creat afișul și spotul oficial TIFF 2015, al căror protagonist este Cristian Iorga, actor la Teatrul de Nord Satu Mare.

Potrivit lui Anton Groves, campania de imagine din acest an își propune să tragă un „ghiont” generației tinere din ce în ce mai obsedate de tehnologie și care nu mai are timpul sau atenția necesară pentru a se concentra la filmul din sala de cinema.

Spotul este produs de „Libra Film” și „Studioset”. Imaginea este semnată de David Lee.

Spotul oficial TIFF 2015 poate fi văzut accesând: http://youtu.be/X0OVEgu7G3I

Festivalul Internațional de Film Transilvania (29 mai-7 iunie 2015, Cluj-Napoca) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Film și Cultură Urbană. Evenimentul este sprijinit de Ministerul Culturii, Centrul Național al Cinematografiei, Primăria și Consiliul Local Cluj, Institutul Cultural Român și Consiliul Județean Cluj.

Cristian Iorga s-a născut în data de 28 aprilie 1991, în Galați. Este absolvent al Universităţii de Arte din Tîrgu Mureş, Facultatea de Teatru în Limba română, specializarea actorie, promoția 2013.

În prezent, acesta este actor la Teatrul de Nord Satu Mare, dar colaborează și cu Teatrul Naţional Tîrgu Mureş și Teatrul Naţional Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.