Grupul Dan Steel Negrești-Oaș, printre candidații la Premiile „Capital”

firma

„Capital” va premia cea mai bună companie din România pe baza realizărilor din 2014. În acest sens, redacția „Capital” a propus spre nominalizare zece firme care s-au făcut remarcate prin performanțe deosebite. Printre companiile nominalizate se află și Grupul Dan Steel deținut de omul de afaceri din Certeze, Vasile Dan și de către cei doi copii ai săi: Daniel Dan și Dana Cardoș.

Finalistele vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor Capital, eveniment ce se va desfășura la sfârșitul acestei luni.
Potrivit jurnaliștilor de la www.capital.ro, 2014 a fost anul investițiilor majore în cadrul Grupului Dan Steel, deținut de Vasile Dan și cei doi copii ai acestuia, Daniel Dan și Dana Cardoș.

Anul trecut valoarea investiților a fost de 5,5 milioane de euro, iar reprezentanții companiei mizează pe o creștere de 10% a cifrei de afaceri.

De-a lungul anilor, Vasile Dan, omul de afaceri din Certeze a dezvoltat una dintre cele mai mari firme din România. Firma Dan Steel a fost înființată în 1991, iar în 2013, compania a ajuns la afaceri de peste 100 milioane de euro, și un profit de 2,1 milioane de euro.

La începutul anului trecut, Vasile Dan a făcut modificări în acționariatul Dan Steel Group Negrești, compania-mamă prin care omul de afaceri deține celelalte firme din grup. Astfel, acesta a transferat 33% din acțiuni către fiică, Dana Cardoș și 33% către fiu, Daniel Dan – 33%.

Grupul Dan Steel fabrică produse metalurgice și materiale de construcții, fiind liderul pieței pe segmentul de produse trefilate (sârmă, plase de sârmă, cuie). Firma Dan Steel deține fostul combinat „Laminorul” din Beclean.

Un Comentariu la "Grupul Dan Steel Negrești-Oaș, printre candidații la Premiile „Capital”"