Doi pakistanezi și un bărbat din Bangladesh, reținuți în Tarna Mare

migrantiTarna Mare

Poliţiştii de frontieră din Tarna Mare au depistat trei cetăţeni afro-asiatici care au trecut pe jos, pe la frontiera verde din Ucraina în România.

Luni, 11 mai, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră au depistat la intrarea în localitatea Tarna Mare, trei persoane de origine afro-asiatică, care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu deţineau niciun document de identitate.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, ocazie cu care au fost identificaţi, doi fiind cetăţeni pakistanezi şi unul din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 ani.

În urma verificărilor efectuate şi din declaraţii, s-a stabilit faptul că cei trei bărbaţi au fost transportaţi pe teritoriul Ucrainei, până în apropierea frontierei cu România de către mai multe persoane contra unor sume de bani, care ulterior i-au indus în eroare spunându-le că se află în Spaţiul Schengen.

Aceştia au trecut, pe jos pe la „frontiera verde” din Ucraina în România, fiind reţinuţi la scurt timp de o patrulă a poliţiei de frontieră.

Cele trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, acestea au fost predate autorităţilor de frontieră ucrainene în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.