Consilierii locali au votat suma de 500.000 de lei pentru cumpărarea de autobuze

Transurban

În cadrul ședinței extraordinare de azi, 12 mai, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a SC Transurban SA.

Astfel, pentru completarea parcului de autobuze a societății aleșii locali au aprobat suma de 500.000 de lei. Pentru această investiție societatea are nevoie de 651.000 de lei, însă diferența de 151.000 lei va fi asigurată din sursele proprii a SC Transurban SA.

De asemenea, având în vedere că în anii precedenţi nu s-a înlocuit autoturismului Dacia 1300, uzat de 10 ani şi cu consum mare de benzină această poziţie a fost reîntrodusă pe lista de investiţii. Valoare estimată a investiției este de 36.000 de lei, sumă aprobată de consilieri.

Totodată, se are în vedere înlocuirea geamurilor de la clădirea administrativă a SC Transurban SA, cu geamuri termopan. În mare parte lucrarea a fost realizată în anul precedent (75%), necesitând înlocuirea a încă șase geamuri, pentru care s-a alocat suma de 6.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.