Accident cu doi morți pe DN1C Satu Mare-Baia Mare (Foto&Video)

accident1

accident2

accident3

accident4

Un accident de circulație soldat cu doi morți și mai mulți răniți s-a petrecut în această dimineață (azi, 12 mai) pe Drumul Național 1C Satu Mare-Baia Mare, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș (județul Maramureș). Din primele investigații efectuate la fața locului reiese că un autoturism înmatriculat în județul Maramureș și în care se aflau patru femei a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autobuz cu opt muncitori care circula din sens opus. Femeile erau din Baia Mare și se întorceau din Satu Mare.

În urma impactului extrem de violent două femei au decedat pe loc și alte două sunt în stare critică. Se pare că șoferița autoturismului a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit de autobuzul care circula în mod regulamentar.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare. Una dintre pasagerele din autoturism este în comă, starea ei fiind critică, cu puține șanse de supraviețuire. Cealaltă femeie rănită este în stare gravă, dar are șanse, susțin medicii. Șoferița și pasagera din dreapta față au murit pe loc.

Persoanele rănite din autobuz sunt în stare bună, una dintre ele este rănită grav, celelalte șapte au suferit leziuni minore.

Sursa Foto&Video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.