Ce spune Adrian Ștef despre candidatura sa la Primăria Satu Mare

stef-govor

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 11 mai, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, a făcut referire la o posibilă candidatură a sa pentru funcția de edil al municipiului Satu Mare. Declarațiile șefului CJ au fost făcute în contextul în care acesta a fost întrebat despre acest aspect de către unul dintre jurnaliștii prezenți. 
„Pe mine mă interesează să promovez produsele sătmărene și nu am ieșit cu nimic din tiparul nostru. Asta a fost părerea mea, eu mi-am exprimat-o și mi se părea normal să fie mai mult Satu Mare. Vreți să vă liniștesc, ca să fie bine? Da, candidez, pot să spun orice. Dar deocamdată sunt președintele Consiliului Județean și vreau să ne ducem proiectele mai departe. Trebuie să lăsăm lucruri bune pentru acest județ. Restul e can-can”, a declarat Ștef.

Prezent la întâlnirea cu presa, președintele Organizației PSD Satu Mare și vicepreședintele CJ, Mircea Govor a declarat că PSD îl va avea candidat pe actualul primar, Dorel Coica. „În calitate de președinte al PSD-ului, nu pot să spun decât că eu am primar și îl voi avea ca și candidat pe Dorel Coica. În condițiile astea eu nu pot să îi spun președintelui de Consiliu Județean, că o să-l ajut vreodată să candideze la Primărie”, spune Govor.

În altă ordine de idei, Govor s-a referit și la declarațiile liderilor PNL Satu Mare, făcute săptămâna trecută în cadrul unei conferințe de presă. „Ei spun că deja au candidați la Primăria Satu Mare și la președinția Consiliului Județean, numai că trebuie să-I pună pe scaun. Dar vă spun un lucru. De 25 de ani tot așteaptă și, vă spun eu, vor aștepta și în continuare. Abia aștept să văd pe cel care s-a anunțat mare primar și președinte de Consiliu Județean de la partidul mare. Va curge multă apă pe Someș până va avea președinte de Consiliu Județean și primar de Satu Mare”, a declarat Govor.

La rândul său, Ștef a subliniat faptul că „cei de la PDL în loc să vină cu proiecte îmi pun numai întrebări. Mi-au trimis un rând de 25 de întrebări și pe urmă au făcut conferință de presă ca să prezinte populației că ne-au pus 25 de întrebări”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.