Autonet Mobility Show, la a IV-a ediție

autonet1

autonet2

Între 8 și 9 mai, compania sătmăreană Autonet Import a organizat în Cluj-Napoca a IV-a ediție a celui mai important eveniment al industriei românești de piese și servicii auto aftermarket, Autonet Mobility Show. În acest an, gazda acestei expoziții de un înalt nivel profesional a fost recent construita Sală Polivalentă.

Peste 100 de standuri reprezentându-i pe cei mai importanți furnizori de produse și servicii auto din lume i-au întâmpinat pe profesioniștii din domeniul reparațiilor și întreținerii auto invitați la eveniment, iar aceștia au fost prezenți în număr record la show-ul din acest an: peste 3.700 de persoane trecând pragul expoziției din Cluj-Napoca.
„Expoziția profesională oferă o ocazie excelentă pentru prezentarea directă a noutăților din domeniu, aproape 300 de reprezentanți ai producătorilor primindu-i la standurile lor pe mecanicii auto, comercianții de piese, reprezentanții de flote, transportatorii și alți parteneri aftermarket sosiți din toate colțurile țării”, a declarat Arpad Szabolcs Csehi, directorul general al Autonet Import.

„Autonet Import, ca lider de piață, pune mare preț pe aceste legături profesionale, acestea fiind indispensabile funcționării optime a segmentului aftermarket, contribuind, de asemenea, și la îmbunătățirea siguranței rutiere. Alături de furnizorii de peste hotare au fost prezente și firmele aparținând Grupului Autonet, care au un rol important în satisfacerea necesităților profesionale din domeniu prin pachetele de servicii pe care le asigură. Doresc să scot în evidență și zona de expoziție Autonet unde, în cadrul a 15 standuri diferite, au fost prezentate o parte a segmentelor noastre de afaceri și serviciile pe care acestea le oferă: traininguri, suport tehnic, concepte de service, segmentul diesel, segmentul pentru vehicule comerciale, software pentru ateliere, management de flotă, marca proprie de piese auto, Mani Gyenes și segmentul moto”, spune Csehi.

Evenimentul, organizat în fiecare an, are, pe lângă ediția din Cluj-Napoca, încă două opriri, următoarea având loc la sfârșitul lunii mai, în Budapesta, iar Bucureștiul va fi ultima gazdă a Autonet Mobility Show din anul acesta, în luna octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.