Accident provocat de un șofer beat. Bărbatul a părăsit locul accidentului

accident

Un bărbat de 50 de ani a ajuns duminică, 10 mai, cu răni grave la spital după ce a fost victima unui accident de circulație. Evenimentul rutier a avut loc la ora 21.30, pe Podul Decebal din Satu Mare.

Potrivit polițiștilor, Marius V. aflat la volanul unui Audi, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea benzii de circulație pe Podul Decebal din Satu Mare a intrat în coliziune cu un Opel, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, Opel-ul a fost proiectat în balustrada podului. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului din Opel, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Imediat după producerea evenimentului rutier Marius V. a părăsit locul accidentului, fiind identificat de oamenii legii la scurt timp. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.