Dorel Coica: „Am rezolvat problema a încă trei posturi de medici stomatologi pentru cabinetele din școli”

Dorel Coica

În cursul vizitei efectuate zilele trecute la București, primarul Dorel Coica a avut întâlniri atât cu premierul Victor Ponta cât și cu Liviu Dragnea, ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu dar și cu ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb. Declarația de presă a fost făcută în cadrul vizitei efectuată în acest week-end de către edilul municipiului, reședință de județ la Târgul „Produs de Cluj”.

Edilul spune că a discutat cu ministrul Sănătății situația cabinetelor stomatologice din școlile municipiului Satu Mare și că s-au rezolvat încă trei posturi pentru dentiști. „Cu ministrul Bănicioiu am rezolvat problema a încă trei posturi de medici stomatologi pentru cabinetele din școli. Astfel, toate cele patru cabinete stomatologice școlare vor avea medici”, spune primarul Dorel Coica.

O altă problemă rezolvată în urma vizitei edilului Dorel Coica în capitală, vizează alocarea sumelor necesare pentru terminarea până în toamna acestui an a celor trei blocuri ANL de pe strada Poligonului din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.