CSA Steaua1, cu Simona Pop în echipă, medalie de aur în Superliga Națională la spadă seniori feminin

Simona Pop

După titlul național câștigat la proba individuală la spadă seniori feminin, sătmăreanca Simona Pop a cucerit sâmbătă, 9 mai, și aurul pe echipe cu CSA Steaua1 în Superliga Națională. Alături de Simona Pop, din echipa CSA Steaua1 au mai făcut parte: Ana Maria Brânză, Simona Gherman și Anca Măroiu.

Mai trebuie spus că în cadrul aceleiași competiții, sătmăreanca Amalia Tătăran s-a clasat pe locul III cu echipa sa, CS Dinamo București.

Campionatul Național de spadă seniori feminin s-a încheiat cu meciurile din Superliga Națională. Sâmbătă, în Sala de scrimă Ghencea din capitală s-au întrecut șapte formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, LPS Craiova, CS Dinamo, CSM Oradea, CS UNEFS și CSU Craiova.

Spadasinele au jucat după sistemul fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul pe baza căruia s-au acordat medaliile.

Locul 1 și medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua1, care a obținut șase victorii în șase partide. Argintul a revenit celor de la CSU Craiova, iar bronzul celor de la CS Dinamo.

Sursa foto: www.frscrima.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.