S-a dat startul Concursului Național de dans sportiv „Cupa Sătmarului” 2015 (Galerie foto)

dans2

dans3

dans4

dans5

dans6

dans7

dans8

dans9

dans10

dans11

dans12

dans13

dans14

dans15

dans16

dans17

dans18

dans19

dans20

dans21

Azi, 9 mai, la ora 18.00, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Concursului Național de dans sportiv „Cupa Sătmarului”. Evenimentul se desfășoară în acest week-end la Sala „Ecaterina Both” din cadrul Liceului cu Program Sportiv de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Dintre oficialități la eveniment au participat președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, primarul Dorel Coica, viceprimarul municipiului, reședință de județ, Radu Roca dar și consilierul local, Maskulik Csaba.

Evenimentul a debutat cu parada dansatorilor, moment urmat de deschiderea oficială propriu-zisă. În luările de cuvânt, Dorel Coica și Adrian Ștef au felicitat dansatorii pentru efortul depus, le-au urat ședere plăcută la Satu Mare și i-au invitat ca pe viitor să revină în municipiul și județul nostru și în calitate de turiști.

După luările de cuvânt a început competiția, în ring au intrat dansatorii pentru a-și arăta măiestria în fața juriului și a spectatorilor.

Președintele juriului este Cristian Parnescu din Cluj-Napoca, directorul concursului este sătmăreanul Otto Varga iar observator din partea federației a fost desemnat Radu Velcu din Oradea. Competiția este prezentată de Florin Mureșan.

Dansatorii sunt evaluați de 32 de arbitri din: Bistrița, Arad, București, Oradea, Satu Mare, Turda, Reghin, Târgu Mureș, Baia Mare, Sighetu Marmației, Cluj-Napoca, Timișoara, Dej, Baia Sprie și Ungaria.

Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei/zi/persoană pe bază de brățări.

Evenimentul este organizat de CJ, Primăria Satu Mare, Federația Română de Dans Sportiv, Școala de Arte Satu Mare, Casa de Cultură a Sindicatelor și „Royal Dance Club” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.