Târgul „Produs de Cluj” și-a deschis porțile (Galerie foto)

targ1

targ2

targ3

targ4

targ5

targ6

targ7

targ8

targ9

targ10

targ11

targ12

targ13

targ14

targ15

targ16

targ17

targ18

targ19

targ20

targ21

targ22

targ23

Aproximativ 90 de producători, cu tarabele încărcate cu produse tradiționale din județul Cluj dar și din Satu Mare își așteaptă începând de azi, 8 mai, cumpărătorii. Târgul organizat de Asociația „Produs de Cluj” și susținut de Primăria Satu Mare se desfășoară în perioada 8-10 mai în Centrul Nou al municipiului, reședință de județ.

Târgul și-a deschis porțile azi la ora 12.00, iar sâmbătă, 9, respectiv duminică, 10 mai, sătmărenii (și nu numai) sunt așteptați de la ora 09.00. Programul târgului, dar și cel al spectacolelor organizate pe scena din Centrul Nou poate fi văzut accesând următorul link: http://www.produsdecluj.ro/targ-produs-de-cluj-oradea-03-05-iulie/

Vizitatorii Târgului „Produs de Cluj” pot achiziționa la preț de producător: costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate manual, produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, ciocolată și prăjituri de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri preparate la rece și produse pe bază de lavandă.

Asociația „Produs de Cluj” a luat ființă la sfârșitul anului 2010, fondatori fiind Consiliul Județean Cluj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și Agro Transilvania. Concomitent, producători și-au propus să sprijine turismul și să promoveze excelența în domeniul agriculturii și al meșteșugurilor tadiționale.
De la înființare și până în prezent au fost organizate 31 de târguri, în București dar și în Zalău, Baia Mare, Bistrița, Iași, Ploiești, respectiv peste hotare la Zakopane, în Regiunea Malopolska din Polonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.