Seri pozitive: „Lecția despre Mamă!”

Portrait of a mother and child smiling outdoors
Portrait of a mother and child smiling outdoors

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii vi se propune o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii mai este „Lecţia despre Mamă!”. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 12 mai, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1. Invitata serii este Puşa Câmpan.

Lecţia despre mamă este o lecţie scrisă de copii pentru oamenii mari. Este lecţia pe care o primesc în mod constant de la copiii mei. Este lecţia pe care probabil ai auzit-o deja … cândva, undeva. Este lecţia pe care probabil curând o vei învăţa sau reînvăţa. Este lecţia pe care vă invit să o mai ascultăm încă o dată şi încă o dată şi încă o dată … Este lecţia mea, poate vei regăsi şi frânturi din lecţia ta, însă nu e obligatoriu să fie aşa.

Sunt Puşa Câmpan, întru eternitate mama copiilor mei şi totodată eleva copiilor mei. Sunt multe alte roluri – fiică, soră, prietenă, pedagog, specialist, etc. – pe care le mai îmbrac sau dezbrac în existenţa mea, însă în seara aceasta vă invit să mă însoţiţi în expediţia mea de aducere aminte a tot ce a însemnat şi încă înseamnă experienţa maternităţii.
Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/lec-ia-despre-mam/

Premiul la tombolă este oferit de Ilona Gall și constă în două coșuri din hârtie, confecționate manual.

Sunteți așteptați într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați ca banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri ACT4U.
Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.