Handbal: S-a dat startul „Memorialului Mircea Dohan”

dohan 1

gatu 1

Azi, 18 mai, la Carei s-a dat startul turneului de handbal feminin și masculin „Memorialul Mircea Dohan”, cu participarea echipelor de junior din mai multe județe ale țării.

Festivitatea de deschidere a „Memorialului Mircea Dohan” a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, unde pe ritmurile muzicii au intrat pe rând echipele de fete și băieți. Evenimentul a fost deschis de Bogdan Georgescu directorul Direcției de Cultură și Sport Carei, care a urat un bun venit invitaților, după care i-a dat cuvântul comentatorului sportiv Victor Mihalcea, care a vorbit despre cel ce a fost profesor Mircea Dohan, propunând mai apoi și un scurt moment de reculegere în memoria acestuia.

În aplauzele celor prezenți, a luat cuvântul Cristian Gațu, multiplu campion mondial, medaliat cu argint și bronz olimpic, care a ținut să felicite organizatorii pentru acest turneu și să le dorească succes în activitatea handbalistică. După aceasta a luat cuvântul primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, care a mulțumit participanților pentru prezență și personalităților din lumea handbalului că au venit la Carei pentru acest eveniment.

În încheiere a vorbit Grațian Boroș, coorganizatorul evenimentului, care a mulțumit la rândul său tuturor celor ce s-au implicat în acest turneu de handbal.

Turneul se desfășoară în trei locații: Liceul „Iuliu Maniu”, Liceul Teoretic și Parcul Dendrologic.

Finalele vor avea loc sâmbătă, 9 mai, la sala de sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei și tot acolo va avea loc și un meci demonstrativ între echipele Victoria Carei 70-80 și Echipa Antrenorilor echipelor participante, antrenate de prof. Karacsonyi Karoly și prof. Vasile Georgescu.

Evenimentul este organizat de Grațian Boroș și Mircea Dohan jr., cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, Primăriei și Consiliului local Carei și Federației Române de Handbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.