Conflict încheiat la spital între doi elevi de la școala din Micula Nouă

bataie

Un adolescent de 16 ani din Micula Nouă a ajuns miercuri, 6 mai, la spital după ce un elev mai mic cu doi ani decât el, i-a spart nasul. Victima s-a ales cu fractură de piramidă nazală și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Incidentul a avut loc la școala generală din localitate.

Băiatul de 16 ani, repetent, avea reputația de bătăușul școlii și era temut de alți copii, cel mai mic l-a înfruntat când un prieten de-al lui a fost jignit. La un moment dat, elevul mai mic și-a lovit adversarul cu putere în față, spărgându-i nasul.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Claudiu Mondici „sancțiunea trebuie aplicată de conducerea școlii unde a avut loc incidentul”. Conducerea școlii din Micula Nouă a demarat o anchetă iar elevul considerat vinovat de agresiune se va alege cu nota scăzută la purtare sau se poate ajunge chiar la exmatriculare, spun profesorii. Părinții celor doi elevi au fost chemați de îndată la școală pentru a li se aduce la cunoștință cele întâmplate. Și polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru loviri și alte violențe.

Băiatul de 16 ani va rămâne internat și în următoarele zile. Medicii spun că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral cu o fractură de piramidă nazală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.