Conferinţă Naţională de Hipoterapie la Carei

hipoterapie

Municipiul Carei va găzdui în data de 6 iunie prima Conferință Națională de Hipoterapie. Evenimentul va avea loc la Castelul Karolyi (Manejul Asociației „Equus”). În cadrul conferinței vor susține lucrări specialiști din România, Italia și Ungaria.

Fundația Pentru Comunitate, împreună cu MOL România organizează pe data de 6 iunie, prima Conferință Națională de Hipoterapie.

Scopul acestui demers este promovarea activităților în curs de dezvoltare din domeniul hipoterapiei, dezvoltarea relațiilor dintre profesioniști și organizații de specialitate din țară și din străinătate, respectiv inițierea unui forum în hipoterapie.

Sunt aşteptate să se înscrie la acest eveniment, alături de specialiști din acest domeniu, persoanele interesate de hipoterapie sau de terapii asistate de animale și terapeuții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele.

Cei interesaţi de participarea la această conferinţă sunt rugaţi să completeze formularul disponibil la linkul http://www.equitana.ro/conferinta-nationala-de-hipoterapie/ şi să îl transmită ulterior pe email la adresa mentor@pentrucomunitate.ro, până la data 15 mai.

Participarea este gratuită, iar cheltuielile de transport și de cazare se acoperă de fiecare participant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.