Maratonul „Caritas”, la a IX-a ediție

maraton

Caritas” Satu Mare organizează în data de 23 mai, a IX-a ediție a „Maratonului de solidaritate”. Scopul maratonului din acest an este sprijinirea persoanelor cu dizabilități.

În ziua evenimentului înregistrarea participanţilor va începe la ora 07.45 în faţa sediului Organizaţiei „Caritas” (P-ţa Libertăţii nr. 20), iar startul se va da la ora 08.45. Ca în fiecare an, şi de data aceasta se pot face preînregistrări la secretariatul organizaţiei, în perioada de 18-22 mai, între orele 08.00 şi 16.00.

Anul acesta participanții vor parcurge aproape 5 km și la final vor ajunge în Aquaparcul „Aquastar”, unde vor avea parte în mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Ruta va cuprinde: Piața Libertății – str. Ștefan cel Mare – str. Ady Endre – str. Gheorghe Barițiu – str. Gorunului – Aquaparc „Aquastar” (intrarea din spate).

Activitățile de după maraton se vor desfășura în Aquaparc, pe un teren separat aparținând zonei de agrement, iar după eveniment, participanții vor putea procura opțional bilete de intrare în Aquastar cu 50% reducere pe baza unei brățări primite (reducerea este valabilă doar în ziua evenimentului).

Binevoitorii vor putea să se alăture scopului caritabil plătind taxa de participare, care costă 9 lei. Participarea copiilor sub 7 ani este gratuită, iar grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru grupuri cu peste trei persoane este 7 lei pe persoană, pentru clase cu peste 15 participanți, câte 4 lei pe persoană.

După eveniment participanții vor putea ajunge înapoi în oraș cu autobuzul Transurban numărul 3.

Organizatorii invită participanţii ca în numele solidarităţii să poarte tricou alb sau roşu în timpul maratonului.

Sursa foto: Arhiva www.satmareanul.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.