L-a amenințat cu cuțitul și i-a furat mașina

talhar

Un bărbat de 50 de ani, Gheorghe B. a fost reținut marți (5 mai) după-amiază de către polițiști, acesta fiind acuzat de tâlhărie. Sub amenințarea unui cuțit, acesta a luat cheile unei mașini de la proprietarul acestuia după care a urcat în autoturism și a fugit de la fața locului. Ulterior bărbatul a fost oprit în trafic și reținut de către oamenii legii. Tâlhăria s-a petrecut pe raza localității Certeze.

Gheorghe B. a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 mai să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, cu propunere de arestare preventivă.

Marți, în jurul orei 14.00, poliţiştii din Negreşti-Oaş au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Certeze, un bărbat a fost deposedat sub ameninţare, de cheile mașinii de către un alt bărbat.

În scurt timp, poliţiştii au depistat şi oprit în trafic mașina condusă de tâlhar. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Gheorghe B. a luat cheile de la Mircea F., pe care l-a amenințat cu un cuţit, iar apoi a condus autoturismul cu toate că nu poseda permis de conducere. Oamenii legii l-au supus pe acesta testării cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurărilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş cu propunerile legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.