Careianul Alin Maran, campion național la tenis de masă

tenis2

tenis1

În perioada 1-3 mai, a avut loc la Câmpulung Muscel, finala Campionatului Naţional Echipe juniori I, unde a participat şi sportivul din Carei, Alin Maran, component al Liceului cu Program Sportiv din Constanţa.

În urma unor meciuri grele de o încărcătură fizică şi psihică foarte mare, a reuşit să câştige medalia de aur ce reprezintă titlul de campion naţional al categoriei respective, învingând în finală echipa gazdă a Clubului Sportiv Pristavu Câmpulung cu scorul de 4-2. Datorită prestaţiei foarte bune din ultima perioadă, Alin Maran a fost convocat la lotul echipei naţionale de juniori I care va participa la Campionatul European din iulie 2015, în Bratislava (lot format din patru sportivi).

Tot în acest sfârşit de săptămână, sportiva Dari Helga componentă a Clubului Copiilor „TAPO” Carei, legitimată la „Statisztika” Budapesta, a participat la finala CampionatuluiNaţional al Ungariei (categoria juniori III), unde a obţinut locul III (medalie de bronz) după ce în sferturi a învins-o din nou pe campioana multiplă a Ungariei, Drabant Anitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.