„Artă contra drog”, program de combatere a consumului de droguri

poza

Trei generații de actori și artiști români s-au reunit în cadrul unui program național intitulat „Artă contra drog” pentru a milita împotriva consumului de stupefiante. Spectacolul „Amadeus”, o reprezentație ce face parte din cadrul acestui program, va ajunge în data de 13 mai și pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Inițiat de CIADO România, programul va debuta pe 9 mai la Palatul Național al Copiilor cu spectacolul „Amadeus”, care va informa publicul spectator asupra simptomatologiei tinerilor consumatori de droguri. În acest context, va avea loc și o expoziție de fotografii cu tema „Tentația drogurilor și efectul lor”.

Spectacolele „Amadeus” vor mai fi susținute în mai multe locații din țară, printre care și la Satu Mare. Evenimentul din orașului nostru va avea loc în data de 13 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Programul „Artă contra drog” este realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației și Cercetării Științifice și cu sprijinul Primăriei Cluj. El a atras personalități ale vieții artistice, precum Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu, Victoria Cociaș și George Piștereanu.

Sursa foto: www.agerpres.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.