Spectacolul „Unchiul și nepotul” revine pe scena teatrului sătmărean

teatru

Datorită marelui succes înregistrat, Trupa „Harag Gyorgy” a Teatrului de Nord Satu Mare a introdus în programul lunii mai o reprezentație cu intrare pe bilete a spectacolului „Unchiul și nepotul” de Eisemann-Szilagyi.

Spectacolul va avea loc pe data de 9 mai, începând cu ora 19.00 în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 20 lei (bilet întreg), respectiv 15 lei (pentru elevi și pensionari).

„Călătoria în grup” a lui Eisemann Mihaly și Szilagyi Laszlo este una dintre cele mai îndrăgite povești ale genului. Spectatorii au parte de un spectacol plin de umor împletit cu o mare doză de impertinență și idei opulente, ignorând în totalitate legile riguroase ale speciei. Până să aflăm că băiatul, personajul principal, este de fapt fată, asistăm la o serie de situații ironice. În cele din urmă, însă, toate se rezolvă, iar personajele își găsesc fericirea.

Bilete de intrare se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00, sau pe cale electronică accesând site-ul a biletmaster.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.