Alice Ardelean: „Mă mut în Germania dar voi lupta pentru România, pentru poporul român”

Alice1

Alice2

Alice3

Alice4

Alice Ardelean se pregătește pentru un stagiu de antrenamente în Germania, după ce a fost remarcată de un sponsor neamț, Harry Jimboworkers. Acesta a văzut un potenția uriaș în sătmăreanca noastră și i-a oferit să se antreneze în Germania. „Ideea e că mă mut acolo în Germania pentru pregătire dar voi lupta pentru România, pentru poporul român”, a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

Alice a fost remarcată de sponsorul din Germania după ce a luptat în cadrul galei MMA Romanian Extreme Fighting de la Craiova, în data de 16 martie 2015. În cadrul galei, Alice Ardelean (Kudokai Sibiu) și Cristina Stanciu (Absoluto București) au oferit un meci de invidiat pentru toți pasionații de sporturilor de full-contact.

Frumoasa sătmăreancă s-a întors de curând din Germania, unde s-a antrenat timp de două săptămâni, dar se pregătește pentru următorul stagiu care îi va lua două-trei luni. După pregătirile din Germania, Alice va pleca în Thailanda la Tiger Gym pentru aproximativ trei luni.

„Inițial am fost contactată după meciul de la Craiova de un sponsor din Germania, Harry. Pentru început am fost două săptămâni în Germania unde am beneficiat de un stagiu de pregătire cu o echipă de brazilieni care au o academie în Hawaii. În prima săptămână am fost în orașul Boblingen, unde m-am antrenat cu Yasin Monogulucu de la Seiwasser MMA. După o săptămână m-am mutat la sala Arena, în orașul Aschaffenburg. Aici am parte de absolut toate condițiile pe care un sportiv le visează, de aceea, repet! Sunt recunoscătoare și foarte norocoasă: am antrenor de condiție fizică, de grappling/Jiu Jitsu Brazinian, Kickboxing, Sambo, Wrestling, fizioterapeut … toate astea pentru că Harry, sponsorul meu, a văzut un potențial în mine. Evident, când am ajuns la sală toți „m-au încercat” ca să spun așa … au făcut sparring cu mine la sol, sau în picioare și au fost mulțumiți dar mai avem de lucru. Țelul meu este să ajung numărul 1 în România în cel mult doi ani. Voi avea câte două antrenamente pe zi plus jogging-ul de dimineață, între 15 și 20 de km, șase zile pe săptămână, zi de odihnă voi avea doar duminică.

Pentru început urmează să stau două-trei luni de acomodare iar pe urmă voi pleca în Thailanda la Tiger muay thai gym pentru aproximativ trei luni. Pe de altă parte, mai vreau să spun că Clinica Polisano mi-a oferit ca sponsorizare o operație cu laser excimer la ochi, pentru corecția miopiei. Asta s-a întâmplat doar cu ajutorul antrenorului meu, Adrian Mihai, căruia îi mulțumesc”, ne-a declarat Alice.

3 Comentarii la "Alice Ardelean: „Mă mut în Germania dar voi lupta pentru România, pentru poporul român”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.