Olimpia Satu Mare învinge CS Unirea Tărlungeni cu 3-0

fotbal

Echipa fanion a Sătmarului rupe „lanțul eșecurilor” și învinge azi, 2 mai, pe teren propriu, CS Unirea Tărlungeni cu scorul de 3 la 0. Meciul s-a jucat în cadrul etapei a V-a a play-off-ului Ligii a II-a, Seria a II-a la fotbal.

Scorul a fost deschis în minutul 27 de către Onicaș. Sălăgeanu șutează la poartă din interiorul careului, însă portarul din Tărlungeni, Niczuly, respinge în față, iar Onicaș trimite balonul de la 10 metri în colțul scurt și aduce Olimpia în avantaj.

În minutul 60, scorul se face 2 la 0, în favoarea FC Olimpia după ce portarul Niczuly îl faultează pe Villand în careu, iar centralul dictează lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Mărkuș.

Scorul ajunge la 3 la 0 în minutul 65 al partidei. După o acţiune personal, Ciprian Selagea reuşeşte să majoreze avantajul echipei sale cu un şut pe lângă portar din zona punctului cu var.

Meciul a fost arbitrat de Florin Mihai Marcu din Oradea, acesta fiind asistat de Jozsef Peter (Sfântu Gheorghe) și Ovidiu Timar (Marghita).

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca Trip – D. Munteanu, D. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş, Bic, Selagea, Sălăgeanu – Villand, Mărkuş. Rezerve au fost: Şuta – R. Rus, Tillinger, Bâgiu, P. Cristian, Cădar, Denis Chivari. Echipa este antrenată de Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.