Mesaj sfâșietor de la Catrinel Raț: „Dumnezeu să aibă grijă de tine îngerașul lui Daddy”

Paula Rat

Un mesaj sfâșietor postat vineri (1 mai) seara pe pagina sa de Facebook de către fostul președinte al Olimpiei Satu Mare, Catrinel Raț, fac să curgă șiroaie de lacrimi. „Acum 14 zile, la ora 22 și 16 minute inima fiicei mele a încetat să mai bată”, scrie tatăl Paulei Raț, tânăra de 23 de ani care a sfârșit într-un tragic accident de circulație în seara zilei de vineri, 17 aprilie, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor.

„Acum 14 zile, la ora 22 și 16 minute inima fiicei mele a încetat să mai bată. Paula era prințesa lui Daddy, era toată viața mea, era de o veselie debordantă, era lumina ochilor mei. Nu se poate exprima în cuvinte ce înseamnă să îți pierzi copilul, durerea este atât de mare încât și sedat lacrimile curg neîncetat. Casa este goală. Mă simt fără suflet cu o inimă bolnavă. Urlu dar Paula nu răspunde. Doamne cu ce am păcătuit? Dar mă supun Ție. Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de familia mea în aceste momente deosebit de grele. Dumnezeule, ajută-mă să am putere să realizez o parte din ceea ce vroia să facă Paula în viitor. Dumnezeu să aibă grijă de tine îngerașul lui Daddy”, este mesajul sfâșietor postat de Catrinel Raț pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că în seara zilei de 17 aprilie, în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, mașina condusă de Adrian Foldi a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. În urma impactului Paula Raț a decedat. Adrian Foldi, împreună cu părinții săi, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au suferit leziuni grave și au fost internați în spital.

Rudele Paulei Raț susțin că tragedia putea fi evitată. Potrivit acestora, alveola pe care Adrian Foldi a evitat-o prea târziu NU a fost marcată cu indicatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.