Vezi lista cu artiștii care vor evolua pe scena de la „Sâmbra Oilor”

Sambra

Cea de-a LIX-a ediție a tradiționalei serbări câmpenești „Sâmbra Oilor” va avea loc duminică, 3 mai, pe dealul de la Hura Certeze. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 11.00.

Programul va fi deschis de ansamblurile „Oașul”, „Sânzienele”, „Măgura” și „Bixadul”.

Programul la scenă va continua cu urmării artiști și ansambluri: Maria Petca Poptean și „Măgura” din Târșolț, Ansamblul „Sânzienele” din Negrești-Oaș, Ansamblul „Florile Tărnii”, Ansamblul „Oașul” din Negrești-Oaș, Maria Tripon, Irina Man și Grupul din Bixad, Petru Zele și „Cununa Oașului”, Ansamblul „Cununița” și „Cununița Năzdrăvană”, Ana Ilca Mureșan, Ansamblul „Florile Turțului”, Ansamblul „Mugurel” din Ucraina, Grupul de țâpuritoare din Batarci, Malvina Madăr Iederan și grupul din Soconzel, Grupul de țâpuritoare din Racșa, „Mugurii Codrului” din Giorocuta, Mihai Zele, Ansamblul „Codrulețul Tășnad”, Ansamblul „Cetatea Codrului” din Ardud, Formația de dansuri din Homoroade, Ansamblul „Ceatăra” din Carei, Ansamblul „Ciobănașul” din Drăgușeni, Nicu Pop și „Vama Ardeleană”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean şi Instituţia Prefectului Satu Mare, Primăria şi Consiliul Local Negreşti-Oaş, respectiv Primăria şi Consiliul Local Certeze.

Sursa foto: Arhiva www.satmareanul.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.