Veteranii de război, omagiați la Cercul Militar Satu Mare (Galerie foto)

veterani1

veterani2

veterani3

veterani4

veterani5

veterani6

veterani7

veterani8

veterani9

veterani10

veterani11

Veterani12

veterani13

veterani14

veterani15

Veteranii de război din județul Satu Mare au fost omagiați azi, 29 aprilie, în cadrul unei adunări festive la Cercul Militar. Evenimentul a fost organizat cu ocazia „Zilei Veteranilor de Război”, organizată în fiecare an în data de 29 aprilie.

Alături de cei câțiva veterani de război prezenți la manifestările de azi, la eveniment au participat și prefectul Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județea (CJ), Adrian Ștef, viceprimarul Radu Roca, respectiv reprezentanți ai structurilor MAI din județul Satu Mare.

„Folosesc acest prilej pentru a exprima admirația și prețuirea Consiliului Județean Satu Mare și a mea personal, față de toți veteranii de război. Aveți un trecut în fața căruia ne aplecăm cu respect având în vedere că în ciuda tuturor vitregiilor ați păstrat imaculate sentimentele de mândrie, că sunteți ostași, veterani de război”, a declarat în luarea de cuvânt, șeful CJ Adrian Ștef.

După luările de cuvânt, reprezentanții autorităților locale și județene le-au înmânat veteranilor Diplome de Excelență.
Evenimentul de azi s-a încheiat cu un scurt moment artistic susținut de George Negrea, Petrică Mureșan și Florin Lăcătuș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.