Produsele Distileriilor Bran, prezentate la Festivalul „Primăvara Românească la Bruxelles”

Bran1

Bran2

Bran3

Bran5

Bran6

Bran8

Bran9

Bran10

Produsele tradiționale, portul popular, folclorul și dansurile specifice Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului au fost promovate în capitala Belgiei, cu prilejul celei de-a X-a ediții a Festivalului „Primăvara Românească la Bruxelles”, eveniment organizat în perioada 24-26 aprilie. Festivalul s-a desfășurat într-o piață centrală din Bruxelles. La evenimentul din capitala Belgiei a participat și firma SC ALCOROM SRL din județul Satu Mare, reprezentată de Ioana și Daniel Bran.

Firma, cu o îndelungată tradiție în producerea băuturilor alcoolice natural distilate, și-a prezentat în cadrul festivalului cele mai renumite sortimente.

Produsele Distileriilor Bran s-au bucurat de un mare succes în rândul vizitatorilor care s-au oprit la standul firmei sătmărene pentru a degusta sortimentele prezentate.

„Am prezentat produsele Distileriilor Bran, și anume, pălinca de: prune, pere, gutui, caise, mere, căpșuni, afine, vișine, rachiu de prune, vișinata și afinata dar și un bitter pe bază de nucă verde, propolis și plante medicinale. Am făcut degustări din aceste produse”, a declarat pentru Sătmăreanul, Ioana Bran.

De-a lungul anilor, produsele SC ALCOROM SRL au fost prezentate în cadrul târgurilor, misiunilor economice și expozițiilor internaționale organizate în: Berlin, Coreea de Sud, Mexic, Polonia dar și la evenimentele de profil din România.

„Produsele noastre au atestat de produse tradiționale, după noile reglementări. Marca Bran este înregistrată la OSIM. De asemenea, avem depusă documentația pentru indicația geografică”, ne-a declarat Ioana Bran.

Tema Festivalului „Primăvara Românească la Bruxelles”, care în acest an a ajuns la a X-a ediție a fost „Din Transilvania, Crișana, Banat și Maramureș în inima Europei”.

Scopul acestui demers a fost valorizarea celor patru regiuni din România, a identității lor culturale și sociale.

Un Comentariu la "Produsele Distileriilor Bran, prezentate la Festivalul „Primăvara Românească la Bruxelles”"

  1. Pingback: Produs traţional de Sătmar în inima Europei: Ţuica Bran prezentă la Bruxelles! | ClujMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.