Hoț înhățat de polițiști

A burglar trying to get into a house by the backdoor
A burglar trying to get into a house by the backdoor

Deși a crezut că a dat norocul peste el când s-a văzut cu sacoșa plină cu bani și bijuterii, un bihorean riscă acum ani grei de pușcărie fiind acuzat de furt calificat.

Bărbatul a intrat zilele trecute într-o casă din Pișcolt de unde a furat 5.500 de lei și 35 de grame de aur și argint. Oamenii legii au pus luni, 27 aprilie mâna pe hoț care acum trebuie să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

Sâmbătă, 25 aprilie, poliţiştii din Petreşti au fost sesizaţi de către un localnic din Pişcolt despre faptul că în timp ce se afla cu familia în grădină, din locuinţă i-au fost furate mai multe bunuri. Hoțul a fost prins luni, 27 aprilie de polițiști. Este vorba despre Remus P., din judeţul Bihor care, a intrat în locuinţa reclamantului pe uşa închisă dar neasigurată, de unde a furat suma de 5.500 de lei dintr-o geantă, iar dintr-o cutie de bijuterii a sustras obiecte din metal preţios în greutate de 35 de grame, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Poliţiştii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.