EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, la a V-a ediție

Fabricat

Asociaţia Economică Germano-Română Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a V-a. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 mai, în incinta Pieței „Rex” din Micro 17.

Detalii despre eveniment au fost oferite de către conducerea Asociației Economice Germano-Române Satu Mare, președintele Iuliu Cadar și de vicepreședintele Tiberiu Markos. La întâlnirea cu jurnaliștii a participat şi reprezentantul PR al DRW Satu Mare, Alexandra Catargiu.

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă şi își promovează produsele şi serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al judeţului nostru, precum şi de a oferi locuri de muncă tinerei generații în vederea realizării unei cariere profesionale de succes.

Evenimentul va fi o întâlnire a oamenilor de afaceri din municipiul și județul Satu Mare, cu scopul de a prezenta tot ceea ce se creează în Satu Mare, produse și servicii, de a crea legături, oportunitate de networking și generare de Business2Business între firmele din Satu Mare și Regiunea de Nord-Vest a României.

Cei care doresc să devină sponsori ai evenimentului o pot face încă beneficiind de mai multe facilități. În acest an sunt definite trei categorii de sponsori:
Sponsor GOLD (peste 5.000 lei sponsorizare) – apariția pe toate materialele publicitare, în spoturile radio și TV, participarea la deschiderea VIP cu doi invitați, participarea la întreg programul evenimentului, stand propriu de 10 metri pătrați; sponsor SILVER (peste 4.000 lei sponsorizare) – apariția cu sigla pe materialele publicitare, participarea la deschiderea VIP cu un invitat, participarea la o parte din programul evenimentului, stand propriu de 8 metri pătrați și sponsor BRONZE (peste 3.000 lei sponsorizare) – apariția numelui pe lista sponsorilor, stand propriu de 6 metri pătrați.

În calitate de membru al uneia dintre asociațiile organizatoare sau a amândurora firmele sunt invitate să participe cu stand propriu beneficiind de tarife preferențiale după cum urmează: între 6 și 12 metri pătrați – 120 lei/metru pătrat; 12-20 metri pătrați – 110 lei/metru pătrat și suprafețe mai mari de 20 metri pătrați – 100 lei/metru pătrat.

Cei care nu sunt membrii pot participa cu stand propriu beneficiind de următoarele tarife: între 6 și 12 metri pătrați – 140 lei/metru pătrat; 12-20 metri pătrați – 130 lei/metru pătrat iar suprafețele mai mari de 20 de metri pătrați – 120 de lei/metru pătrat.

În acest tarif este inclus un stand propriu cu pereți despărțitori, numele societății afișat în mod unitar la toți participanții, masă, două scaune, coș de gunoi. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0261-710316.

Până în acest moment s-au înscris un număr de 35 de firme sătmărene.

La evenimentul din acest an sunt invitați: Ambasada Germaniei în România, Consulatele Germaniei din Timișoara și Sibiu, parlamentarii sătmăreni. Totodată, la eveniment vor participa reprezentanții celorlalte șapte cluburi economice germane din România, Camera de Comerţ și Industrie Germană din București (AHK Rumänien), președintele Clubului Germano-Maghiar din Budapesta precum și invitați din Germania, Austria, Ungaria și Olanda.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Deschiderea festivă va avea loc în 21 mai, ora 13.00, programul de joi fiind în intervalul orar 13.00-18.00 iar vineri și sâmbătă între 10.00 și 18.00.

Un Comentariu la "EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, la a V-a ediție"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.