Castelul Karolyi participă la „Târgul European al Castelelor”

Castelul Karolyi

Castelul Karolyi va fi prezent în perioada 1-3 mai la „Târgul European al Castelelor”, eveniment care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din Europa și care este găzduit de Castelul Corvinilor, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România.

Alături de Castelul din Carei și-au confirmat prezența 21 de participanți printre care: Cetatea de Scaun a Sucevei, Palatul Brükenthal – Sibiu, Cetatea Făgăraș, Castelul Bran, Castelul Miclăușeni, Castelul Banffy – Bonțida, Turnul cu Ceas – Sighișoara, Cetatea Alba Carolina – Alba Iulia, Castelul renascentist Sarospatak, Palatul RegalGodollo Ungaria, Castelul Becov nad Teplou și Castelul Valec din Cehia, Castelul La Mota din Spania, Fortăreața Shumen din Bulgaria și altele.

În cadrul acestui târg expozanţii îşi vor putea face cunoscută oferta turistică şi îşi vor putea prezenta principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Standul municipiului Carei va fi unul nou, special realizat pentru acest târg, iar materialele promoționale vor cuprinde informații despre istoria Castelului și expozițiile care pot fi vizitate, toate fiind realizate de către de Centrul de Promovare a Turismului din Carei.

În parteneriat cu „Târgul European al Castelelor”, în zilele de 2 și 3 mai, va avea loc festivalul internaţional „Dracula Festival 2015” desfășurat tot la Castelul Corvinilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.