Se fac înscrieri la „Tour de Tur”

tur

În data de 23 mai va avea loc ediția jubilară a concursului „Tour de Tur”, organizată de Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) Satu Mare.

Participanții se pot înscrie la locul concursului, în data de 23 mai, între orele 08.00 și 09.30. Totodată, se pot face pre-înscrieri la: biroul SCA de pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 9 (biroul 10) între orele 09.00 și 16.00, în zilele lucrătoare; în magazinul de biciclete Loui’s Bike (str. Avram Iancu, nr. 19,) în programul de lucru; în cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr. 3) în programul de lucru; în pub-ul Back Door (str. Vasile Lucaciu, nr. 2) în programul de lucru, sau online pe pagina de web www.tourdetur.ro

Pagina web conține un formular și un îndrumar, care trebuie citit cu atenție. În cazul înscrierii online, înregistrarea participantului se consideră completă numai când taxa de înscriere a ajuns în contul bancar al SCA Satu Mare. Pre-înscrierile se închid în data de 21 mai, ora 11.00.

Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierii este 30 de lei pentru participanții sub 18 ani și 35 de lei pentru adulți. În cazul înscrierii la fața locului taxa de înscriere este de 40 de lei pentru minori și 45 de lei pentru adulți.
Organizatorii limitează numărul participanților la 200 de concurenți! Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul concursului.

Este o noutate în istoria competiției „Tour de Tur”, că se va organiza și un concurs-circuit. La concursul „TdT Lake Race” pot participa echipe formate din patru persoane. „TdT Lake Race” este un program alternativ pentru cei care nu vor să concureze tradiționalul „Tour de Tur”, dar totuși vor să participe într-un concurs ciclist în aer liber. Regulamentul concursului de echipă se va putea consulta pe site-ul www.tourdetur.ro. În cazul concursului-circuit este necesară înscrierea, care se poate face la locul concursului între orele 10.30 și 11.00 sau pe site-ul concursului „Tour de Tur”. Înscrierea online în concursul „TdT Lake Race” se poate face începând cu data de 30 aprilie.

Pentru iubitorii de natură, care nu vor să concureze în niciuna dintre concursurile organizate, vor putea participa la tradiționala excursie ciclistă ghidată. Pe parcursul excursiei participanții vor cunoaște valorile naturale și peisagistice ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.