Doar un sfert dintre angajatorii invitați au spus „prezent” la Bursa locurilor de muncă

bursa1

bursa2

bursa3

bursa4

bursa5

bursa6

bursa7

bursa8

Doar un sfert dintre firmele invitate au dat curs solicitării Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare de a participa la Bursa generală a locuruilor de muncă, acțiune organizată azi, 24 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Potrivit șefei AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan, din cei 210 agenți economici, doar 58 au dat curs invitației de a participa la acest eveniment.

Sute de persoane au așteptat să intre azi dimineață la Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat în toată țara de către ANOFM. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 09.00, în prezența prefectului Eugeniu Avram, subprefectului Altfatter Tamas, viceprimarului municipiului Satu Mare, Radu Roca dar și ai unor șefi de instituții.

La bursă au fost invitați 210 agenți economic, din care au spus „prezent” doar un sfert, adică 58 de firme și instituții. Potrivit Simonei Derșidan, în cadrul bursei de azi se oferă 530 de locuri de muncă, și așa cum era de așteptat, cele mai multe slujbe sunt în domeniul confecțiilor.

Potrivit AJOFM, la bursa de azi au participat 840 de persoane, din care au fost selectate pentru angajare 252, iar 35 de persoane și-au găsit un loc de muncă în cadrul acțiunii de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.