Tineri răniți grav după ce au intrat cu motocicleta într-un gard

accident negresti

Doi tineri din Negrești-Oaș, în vârstă de 17 ani fiecare, au ajuns cu răni grave la spital după ce au intrat cu motocicleta într-un gard. Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri, 22 spre azi, 23 aprilie, la câteva minute după miezul nopții.

Polițiștii care au intervenit la faţa locului au stabilit că un tânăr în vârstă de 17 ani a condus o motociclătă, iar la ieşirea din curtea unei case de pe strada Vrăticel din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat într-un gard.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei şi a unui pasager, tot în vârstă de 17 ani, ambii fiind transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul care conducea motocicleta nu poseda permis de conducere de nici o categorie. I-au fost recoltate probe
biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.