Premiera piesei „Cântăreața Cheală”, a fost pe gustul careienilor

Carei1

Carei2

Carei3

Carei4

Carei5

Carei6

Centrului Cultural Carei a găzduit miercuri, 22 aprilie, de la ora 19.00, premiera spectacolului de teatru „Cântăreața cheală”, adaptare a trupei de teatru amator în limba română din cadrul Centrului Cultural Carei, după celebra piesă a lui Eugen Ionescu.

Cele șase personaje au fost interpretate extrem de convingător şi energic de către Dan Coşarcă, Adina Doiciar, Iulian Lucuţa, Gabriela Marincaş, Nagy Evelin și Claudian Şiman. Tinerii actori au fost coordonați de către Adrian Ștefănuți.
Dincolo de momentele amuzante provocate de diversele situații sau de mimica și atitudinea personajelor, putem regăsi și teme extrem de actuale și totodată problematice pentru societate, cum ar fi comunicarea deficitară sau adesea inexistentă dintre oameni.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia de Cultură și Centrul Cultural Carei, şi s-a desfășurat în cadrul festivalului BestFest 2015 – Primăvara culturală careiană.

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la premieră sau doresc să revadă spectacolul, acesta va mai putea fi văzut şi în data de 29 aprilie, în cafeneaua „Fashion&Caffe” din Carei, începând cu ora 19.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.