A fost stabilită conducerea Organizației Municipale de Tineret a PNL Satu Mare

pnl

Ca urmare a hotărârii Biroului Politic Local PNL Satu Mare, au fost numiți în fruntea Organizației Municipale de Tineret, Mihai Huzău din partea fostului PDL și Ioana Vașvari din partea fostului PNL.

„Doresc să fiu consecvent în filozofia politică pe care am ambordat-o odată cu candidatura de la europarlamentare, și anume: voi continua să fac politică cu tineri și pentru tineri! Am să ies în stradă, în mijlocul tinerilor pentru a afla de la ei care sunt cele mai importante probleme precum și cum văd ei rezolvarea acestora. Doar astfel voi reuși să evit una dintre cele mai frecvente greșeli pe care o fac liderii politici, și anume: ruperea de realitate.

Am reușit într-un timp foarte scurt să formez un birou politic de tineret, alcătuit din tineri care intenționează să facă politică la un alt nivel.

Am observat cu toții că organizațiile de tineret au fost obișnuite în mod deosebit cu un anumit gen de acțiuni, cum ar fi: organizarea de campionate sportive, acțiuni civice sau caritabile punând mai puțin accent pe acțiuni politice menite să rezolve problemele tinerilor. De aceea, intenționez ca în perioada următoare pe lângă aceste acțiuni specifice cu care ne-am obișnuit, eu, împreună cu Ioana și echipa noastră de tineri să identificăm și să punem în aplicare o serie de proiecte politice care vizează rezolvarea problemelor de tineret.

În acest sens am intenția să reiau și să pun în aplicare câteva din proiectele pe care le-am avut, printre care se numără și cafeneaua politică care este de fapt o dezbatere în jurul problemelor de tineret, dezbatere la care vor fi invitați atât tineri apolitici cât și liderii celorlalte organizații de tineret.

Sunt convins că toate proiectele pe care le vom desfășura vor avea succes doar cu implicarea mea, a Ioanei și a întregii echipe pe care o conducem” a conchis Mihai Huzău.

„Cred că a venit rândul tinerilor să ia atitudine și să nu rămână indiferenţi la ceea ce se întâmplă în România. Aceștia au dovedit iarna trecută cât sunt de puternici și cred că au nevoie doar de un impuls.

Ne-am săturat de politica agresivă din ultimii ani și nu aceasta este soluția creării unui mediul social stabil. Îmi doresc să fac o altfel de politică bazată pe încredere, corectitudine, onestitate și transparență.

Am fost una dintre acele persoane nemulțumite care au stat deoparte și au comentat situația politică rușinoasă care nu ne face cinste niciunde în lume. Mă implic deoarece îmi doresc standarde de viaţă normale pentru copiii noştri și nu numai. Este necesar să fie identificate în mod corect problemele, iar în același timp să oferim soluții viabile”, spune Ioana Vașvari.

17 Comentarii la "A fost stabilită conducerea Organizației Municipale de Tineret a PNL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.