A călcat un pieton după care a fugit de la locul accidentului

accident

Un bărbat de 26 de ani din Stâna a ajuns miercuri (22 aprilie) dimineață pe mâinile medicilor după ce a fost lovit de o mașină. Acesta circula neregulamentar pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unei mașini Dacia radiată din circulaţie, a accidentat uşor un bărbat în vârstă de 26 de ani, care în calitate de pieton circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere.

Ulterior șoferul a fost identificat şi suspus testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.